Sorsdöntő esélyek a kommunikációban

Gondolkoztál már azon, mitől működik az érzékiség, a sárm, a vonzás?  Mi az a valami, amitől az egyiknek sikerül, a másiknak nem? Van titok? S ha van, mi az? Tanulható a tudatalattira ható személyes varázs? Mitől működik a szimpátia, a spontán együttműködési szándék? Frusztrációid, megfelelési szándékaid, álcáid vagy igazi emberi minőséged táplálják áradó kisugárzásod, ami működteti a világ hozzád viszonyát? Végig gondoltad már, hogy kisugárzásod a kezdeményezője a veled történteknek?

A kommunikációd 90% tudattalan. Érezhető, előhangoló jelenlétben (kisugárzásodban) dőlnek el nagyrészt egy egész életedre kiható lehetőségeid! Vonzó vagy-e mások számára, lesz-e barátság, párkapcsolat egy személyes találkozásból? Összejön-e életed állása, üzlete, amibe minden befektetésed, tudásod, tapasztalatod, ráfordítása készül megtérülni? Itt dőlnek el esélyeid beteljesednek-e.

Ugye, megérezed, ha a vágy tüze lobban a partneredben, de azt is, ha nem alkalmas a pillanat tűzrakásra? Megérzed, ha kiszáradt, elvirágzott egy kapcsolat. Megérzed, ha hamis őszintétlen egy monda, egy nézés, egy érintés, ha bízhatsz valakiben, és ha nem, mert ott van igazi tartalma a jelenlétében.

Mit lehet ezzel kezdeni?

Felhangolható-e az igazi, sugárzó jelenléted? Hogy működtetheted érezni és éreztetni kommunikációd, ami megváltoztathatja kapcsolati és szakmai lehetőségeid? Hogyan tudsz feltűnősködés nélkül is látszani? Hogy lehetsz passzivitásodban is aktív? Hogy fordíthatod javadra a jelenlét kommunikációt? Hogyan változhat ez a tudatos tudatalatti történés automatizmussá? Miként lehet egy jelenlét rejtőzködő, vonzó, érintő, szelídítő, gyógyító, áradó, kezdeményező, inspiráló? Vágykeltő, távolságtartó, elutasító vagy erőszakos, lehengerlő? Melyik hová vezet? Ha, ezek a kérdések felkeltették a figyelmed, jó helyen jársz. Újabb kérdéseket, válaszokat, megoldásokat kaphatsz a hírlevelekben, ha kedvet kapsz hozzá, a Mikola-Jelenlét-tréningek játékaiban megéléseiben. Iratkozz fel a hírlevélre és esélyt kapsz újra gondolni megnyilvánulásaid, finomra hangolni érezhető milyenséged, s vele a világ hozzád való viszonyulását.

Töltsd le INGYEN az Életre való című könyv első fejezetét!

Sikeresen megadtad az adataidat!

Valami hiba történt az adataid feldolgozása során. Kérlek, próbáld meg újra!

Mikola Péter az ezen az űrlapon megadott információkat a kapcsolattartáshoz használja fel.