A NŐSÉG maga a szelíd hatalom.

 

Ott fénylik a jelenlétedben, a személyiséged érintésében, csöndedben, nézésedben, gyöngédségedben, konfliktusaid megoldásában, szeretésedben, az anyaságodban.

Érték! Ősi ösztön.

Ha jól bánsz vele, megélésedben vonzó, marasztaló leszel, érzékenységed, gyöngédséged,  „szeretetmágnes”-ed a szenvedélyed,  gondoskodási hajlamod, a helyzetek másként nőiesen gömbölyítő megoldásaival.  Magával ragadó teremtő erő lesz az érzékiséged, a harmóniád, a természetességed, a játékosságod. Minden nő másként szép, ha éli női minősége esélyeit. Finomra hangolt árnyalataid előhangolják a veled történteket az egészen bensőséges privát és mindennapi szakmai viszonyaid egyaránt.

Te mit szeretsz a Nő-ségedben?

Ismered szépségeit, gazdagságait? Élsz is vele? Kellem Neked vagy teher?  Szabadság és önmegvalósítás vagy kiszolgáltatottság? Nőséged rejtőzködő vagy önazonosan áradó?  Alul vagy túl öltözött? Éltető vagy megfáradt életbe szürkülő? Környezeted mit mondana, ha a nőségedről kérdeznék?

A Nőség, érezhető emberi minőség, minden nő esélye.  Ha szereted, jól éled, jól használod, szelíd hatalom, éltető harmonizáló boldogító jelenlét, varázserő.

A FÉRFI JELENLÉT

Sármos vagy férfiatlan, ha egy férfi férfiasságán túl ért és jól beszél az érezni és éreztetni finomra hangolt nyelvén?                                                                                                                 Az igazi férfierőt nem emelt kilógrammban, izom átmérőben, hangerőben, autómárkában és pénzben mérik, hanem karizmában. Nem keverendő a kar izmával.
Férfias hitelességed önmaga minőségével teremt bizalmat, kellemes együttműködő atmoszférát az elfogadáshoz. Szavakon túli üzeneteid akaratod ellenére is pontos információt küldenek rólad a környezetednek.

Személyes varázsod, az első benyomás, majd az azt követő szavakon túli érezhető szimpátia, bizalom-biztonság, kialakuló összehangolódás legalább annyira fontosak, teremtőek egy szerelemhez egy barátsághoz vagy sikeres üzleti együttműködéshez, mit a jó megjelenés egyéb kellékei. Ha ilyen vagy, hatalmad nem a fizikai erődben, vagyonodban, pozíciódban, hanem emberi értékeidben és a jó kommunikációdban mutatkozik.

Ha önazonosan megkomponált vagy. Ha jól használod, – se nem túl, se nem alul – kisugárzásod, akkor az minden területen támogatja elfogadásod, céljaid, önmegvalósításod. Ha értékeid jó arányban működteted, az igazi erő (férfi) veled van és nem ellened.

A PÁRKAPCSOLATODBAN

Oda-vissza rezgések kínálnak a közösen komponált együttlét dallamokat számotokra, melyek van, hogy együtt, máskor külön válva futnak, fuvoláznak, hömpölyögnek, éppen incselkednek vagy csintalankodnak. Elvállnak és újra összehangolódnak.
Hullámzó dinamikájú a jelenlét a párkapcsolatodban, mint az igazi zenékben. Közelíthet, ajtót nyithat, de távolíthat is. Tüzet gyújthat, de el is olthatja azt.  Egyesíthet és szét is választhat. Lehet simogató, de viharként is tombolhat. Külső-belső érintés, vonzás, csábítás, ölelés, hullámzás, befogadás, eggyé válás. Inspiráció, melyben a férfi jelenlét erősíti a nőben a nőt, amilyen szeret lenni, és a nőség, mely élteti a férfit a férfiban. Így mindenki szeret önmaga lenni, s ha szeret önmagad lenni, akkor szerethetőbbé is válik. Aki szerethető, az felhangolja partnerét is a szerethetőségre. A jelenlét kommunikáció árnyalhatja, harmonizálhatja, emelheti a párkapcsolatotok boldogító, elfogadó együttműködését.

Hol dől el, egy randevúban, hogy lesz-e folytatása?
Hol dől el a folytatásban, hogy lesz-e lobbanása?
Hol dől el, egy nézésben, hogy van-e érintése?
Hol dől el, egy érintésben, hogy lesz-e bizsergése?
Hol dől el a bizsergésben, hogy lesz-e érkezése?
Hol dől el az érkezésben, hogy lesz-e maradása?
Hol dől el a maradásban, hogy lesz-e szárnyalása?
Szárnyalása, maradása, érkezése, érintése, lobbanása, folytatása.
Hol dől el?

SORSDÖNTŐ NÜANSZOKBAN dőlnek el éltünk meghatározó esélyei.

Ugye emlékszel, olyan pillanatra, ami elindított egy úton egy szerelemben, egy hivatásban, egy karrierben? Ott dőlt el, hogy igen vagy nem. Le is út, vagy fel is út. Abban a pillanatban megfogant valami, ami meghatározó lett számodra. Lehetett áldás vagy lehetett átok. Sorsdöntő pillanat volt.
Egy mérkőzésen, lehet, hogy végig támadta a meccset az egyik csapat, de a másik találta meg a pillanatot a győzelmet jelentő találathoz. Pont az a pillanat, pont akkor, ami eldöntötte ki lesz a győztes, kinyeri a kupát…
Egy pillanat műve lehet, hogy lesz-e második randevú, hogy merre kanyarodik a dolgok menete.
Egy pillanat műve lehet, hogy elnyered-e az állást, a megbízást vagy befűzöd az elutasítást a kudarcaid közé.
Egy pillanat műve lehet, hogy ütközés lesz egy beszélgetés vége, vagy elfogadás, megegyezés.

A kommunikáció 90%-a tudat alatti, nem tudatos.

A megérzés előkészíti, hogy támogatott vagy elutasított leszel egy szituációban. Előnnyel, vagy hátránnyal indulsz. Nem közömbös a végeredmény tekintetében, vesztesen vagy győztesen érkezel.
Tudod-e mi befolyásolja ezeket a sorsdöntő pillanatokat? Ismered és használod – e felcserélhetetlen csak rád jellemző lehetőségeit?

Tudsz-e bánni vele?      

Ha megtanulod jól használni önazonos, természetes jelenléted, akkor áthangolója lehetsz az emberi kapcsolatoknak.
A szerencse, sajátos szempontok szerint választ, segítsd hát kisugárzásoddal, kínálj neki esélyt a beteljesüléshez!

Töltsd le INGYEN az Életre való című könyv első fejezetét!

Sikeresen megadtad az adataidat!

Valami hiba történt az adataid feldolgozása során. Kérlek, próbáld meg újra!

Mikola Péter az ezen az űrlapon megadott információkat a kapcsolattartáshoz használja fel.