Gondolkoztál már rajta?

Hol dől el egy randevúban, hogy lesz-e folytatása?
Hol dől el a folytatásban, hogy lesz-e lobbanása?
Hol dől el egy nézésben, hogy van-e érintése?
Hol dől el egy érintésben, hogy lesz-e bizsergése?
Hol dől el a bizsergésben, hogy lesz-e érkezése?
Hol dől el az érkezésben, hogy lesz-e maradása?
Hol dől el a maradásban, hogy lesz-e szárnyalása?

Megpróbálsz válaszolni a kérdésekre?

 

Érezni egy férfiról, ha vágyai bebocsájtást kérnek és azt is, ha egy nő ennek megnyílni vágyik. Kiabál arról, ha valaki éhes a szeretetre, enné, inná, etetné, itatná. Ilyenkor, bármennyire nem szeretné, süt róla a „szomja”, akarata ellenére kiszolgáltatottá válik.
Nem meglepő, ha valaki csalódott rezgései, a gyanakvását, vagy az öngyógyítás szükségét közvetítik.
Fájdalmasan vagy bizsergetően más egy szenvedélyes egy udvarias, bíztató vagy egy kiüresedett, hideg, hazug ölelés. Pedig lehet, ugyanaz a kéz ölel más tartalommal. Ez a jelenlét-tartalom egy ölelésben.

Aki önazonos, olyan, amilyen szeret lenni, szereti az életet, az élet viszont szereti őt, valahogy vonzóbb a környezete számára. Mások, nem emberi minőségüket, hanem biztonságot nyújtó vagy sérüléseik, vagy éppen sikereik szerepeit alakítják. Ezt élik, erre válaszol a világ. Fénye van annak, ha valaki akaratlan is működteti ember-mágnesét életre nyitott önazonos szerethetőségét. Van, akinek akkor is zenél a jelenléte, ha nem rendelkezik különleges külsővel, egyszerűen csak marasztaló a közelsége. Nem feltűnősködik, mégis látszik, passzivitása is aktív.

Te hova sorolnád magad?

Milyennek gondolod a kisugárzásod? Átlagos vagy rendkívüli, rejtőzködő, vagy szereplő? Behódoló vagy uralkodó, racionális, álmodozó? Természetes vagy manipulatív? Unalmas vagy szórakoztató? Sármos, érzéki vagy „nemistudommilyen”? Öntörvényű vagy erőszakos? Elegáns vagy laza, esetleg nyegle? Közönyös vagy kíváncsi? Együttműködő vagy konfrontatív, talán lekezelő? Mit gondolsz, te milyen vagy? Mások is ezt gondolják Rólad?

A Párkapcsolati Mikola Jelenlét-tréning finomabbra hangolja az önazonos kisugárzásod, rávezet az érezni és éreztetni kommunikációd lehetőségeire. Nem leszel más, de a Jelenlét-tréning után ráérzel arra a minőségre, ahol szeretsz lenni, érzékenyebben, befogadhatóbban fogsz tudni adni és elfogadni.

Lányok, asszonyok vagyonokat költenek fodrászra, sminkesre, ruhákra.

Urak státuszszimbólumokra, testépítésre…

Pedig, a személyes varázsnak finomabb és hatékonyabb az érintése.

A tréningen élethelyzetekben tanulod használni a „jelenlét-varázslást”, át- és felhangolni mindennapi vagy éppen az extrém életszituációkat. Szelídíteni, gyógyítani, vonzani és távol tartani, táplálni és lezárni a jelenléttel. Felhangoljuk a vokális csatorna és az érintés érezhetőségeit.

Mit kapsz és mit nem a párkapcsolati jelenléttréningen?

A tréning alatt nem leszel új ember, nem oldódnak meg a problémáid, de esélyt kapsz hatékonyabban közvetíteni emberi, női, férfi tartalmad, érzékenyebben venni a szavakon túli jeleket. Kommunikációd másként hangolja elő a veled történő eseményeket. Ezek a technikák, az emberekkel kapcsolatba kerülő hivatás eredményességét is javíthatják.

Senki nem teljesíthet emberi minősége felett, de a tréning után hatékonyabban tudod kommunikációddal képviselni emberi tartalmaid, ezzel befolyásolni a veled történteket.

Az elszalasztott pillanatok lehetnek veszteségeid, de lehetnek sorsfordító esélyeid is!

Megpróbálsz válaszolni a kérdésekre?

 

Mit mondanak azok, akik már részt vettek Jelenléttréningen?

“Ez tréning nem arról szól, hogy örülj a mának, a mostnak, a pillanatnak, hanem arról, hogy hogyan tudod szavak nélkül is megmutatni az érzéseid, szavak nélkül felvidítani a másikat, szavak nélkül elmondani azt, ami épp benned van.
Felemelő érzés volt megtapasztalni azt, hogy szavak nélkül is értenek. Azt, hogy mit tehetek másképp. Azt, hogy néha csak pár másodpercen múlik a siker és most már azt is tudom, mikor nem szabad feladnom a mosolygást, a játékosságot, a belső örömöt ahhoz, hogy ne a másik vigyen engem magával a rossz érzésekbe, hanem én hozzam őt magammal a jóba. Sőt, azt is megértettem a játékok során, hogy hogyan tudom én magam élvezni a pillanatot.
A tréning csupa játék,ahol biztonságos, elfogadó, veled együtt bizonytalan közegben élheted át, hogyan hatnak az érzések szavak, mozdulatok és mimika nélkül. Érzed, hogy hív? Akkor jelentkezz most, nem fogod megbánni! ”

Széles Anikó

“A tréning, azt hiszem egy többéves önismereti munkára tette fel a koronát.. Azóta jó érzés megtapasztalni, és megélni mitől NŐ valójában egy NŐ… “elég volt csupán” a JELENLÉT helyes felhangolása, az energiák megfelelő mederbe terelése és mindezt olyan finomsággal, amire nincsenek szavak.. ”

S. Zsuzsa

“Ajánlom mindenkinek,:
– aki érzi, hogy jelenléte hatással van környezetére, de nem tudja miért és hogyan tudná azt pozitívan irányítani
– aki a benne rejlő belső énjének erejét szeretné felfedezni és megtudni miként segítheti saját és környezetének mindennapjait és miként töltődnek újra ettől azok a kimerült “energiaraktárak”.
– aki fontosnak tartja és szeretné elsajátítani az első benyomás, megjelenés pozitív élményét
– aki rátalált már az igazira és eddig nem sikerült tudatni vele, hogy számára is Ő az igazi. Ráadásul szavak nélkül.

Tóth József

“Tömören így foglaltam össze magamnak az élményt: Remek módszer az érzelmi intelligencia és a metakommunikációs készség erősítésére.
Kiváló a tréning felépítése, ahogyan fokozatosan mélyül a lelki beengedés/behatolás erőssége. Csúcs, ahogyan gömbölyíti az egészet a lezáró muzsika.”

Szívből és szeretettel ajánlom mindenkinek Mikola Péter jelenlét tréningjét, aki szeretne olyan ismereteket szerezni, amelyek széppé tudják varázsolni az ember mindennapjait, illetve emelni tudják az emberi kapcsolataik minőségét.
A játékos gyakorlatok segítségével megismerhettem egy olyan oldalamat és tulajdonságaimat, amelyről ezidáig sejtéseim voltak. A tréning során ráhangolódtunk a többi résztvevőre, finoman éreztünk és éreztettünk egymással gondolatokat, érzéseket. Érdekes volt látni a gyakorlatok alatt a többi résztevevő szemében megjelenő érzéseket. Illetve tanulságos volt a gyakorlatok után hallani, hogy például az én szememből milyen érzések, gondolatok tükröződtek a többi ember számára. Pozitív, jó hangulatú légkörben voltunk a tréning kezdetétől a végéig, illetve szerintem sokat támogatást kaptunk lelkileg Mikola Péternek a bátorító szavai kapcsán is.
Most, napokkal a tréning után is jó érzés önt el, ha rágondolok a hangulatra, résztvevőkre és gyakorlatokra amelyekkel a tréningen találkozhattunk.

Van egy mondás, miszerint ha a szemünkkel nem a testet láthatnánk, hanem a másik ember lelkét, akkor egészen más fogalmunk lenne a szépségről. Pontosan ez az, amit Mikola Péter jelenlét-tréningjén átélhettünk és én ezt, mint meghatározó élményt emelném ki, a sok egyéb inspiráló tapasztalat mellett. Köszönöm, hogy részese lehettem.

Ki hangol át Téged a  párkapcsolati jelenléttréningen?

Mikola Péter vagyok. Már főiskolás koromban is foglalkoztatott, mi az a valami, amitől ugyanazt elmondva, az egyik tanár szavai követendő példaként lelkesítik a gyerekeket, míg a másiké”itt be-ott ki” kategóriánál megrekednek. Erről írtam a szakdolgozatom, és később cikket a testnevelő-tanár szakmai folyóiratba 1985-ben.

1998-ban felkért Geszler Dorottya, hogy ugorjak be színpadi jelenlét órát tartani modelliskolájába. Az óra olyan népszerű lett, hogy évekig tanítottam őket, belső szépségük, érzéseik megélhetővé, láthatóvá tételére, mindezt játéknyelvre fordítva. Valahogy úgy alakult, hogy minden órára újabb és újabb eljátszható gyakorlatokat kellett kitalálnom. Mélyen érző, nevetésektől visszhangzó játszó órák voltak, melyek ugyanúgy feltöltöttek engem is, mint a diákokat, akik között sokszor magasan képzett tudásvágyók is előfordultak. Később a több iskolában tanítók hírét vitték az óráimnak, így kerültem Jaksity Kati modelliskolájába, ahol ugyancsak évekig voltam az elismert tanári kar tagja. Tartottam órákat művészeti iskolákban, marketingképzéseken, és Kriston Andrea trénereinek továbbképzésén, spirituális közösségeknek.

A párkapcsolati jelenttréning helye és időpontja

helyszín

Budapest VI. Podmaniczky u. 31. Borászportál terem.
}

időpont

2018. szeptember 30. 10:00 – 16:00 óráig.

A  párkapcsolati jelenléttréning részvételi díja

Bruttó 15.000 Ft / fő

Augusztus 31 éjfélig early bird ár 12.000 Ft/fő

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Jelentkezés a párkapcsolati jelenléttréningre

 

 

Mi történik, miután jelentkeztél a párkapcsolati jelenléttréningre?

Kapsz tőlem egy visszaigazoló e-mailt, benne a fizetési adatokkal.

A jelentkezés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II. 5.) Kormányrendelet hatálya alátartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott jelentkezéstől a jelentkező 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Elállási szándékodat a jelentkezéstől számított 5 napon belül e-mailben jelezheted (mikola.jelenlet@gmail.com)

A szerződést a jelentkezési űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem !” gomb megnyomásával a Gyerekszoba Kiadó Bt-vel kötöd (1213 Budapest, Berek u. 15/c.). A jelentkezés után azonnal visszajelzést küldök az adataidról, valamint elküldöm a fizetési információkat.

Fizetési határidő 5 nap.

A részvételi díjról a tréningen kapod meg a számlát.