Életre való – könyv

(2 vásárlói értékelés)

3.500 Ft

16 fejezet

197 oldal

441 készleten

Cikkszám: ÉVK2020 Kategória: Címkék: ,

Leírás

“Mikola Péter könyve pontosan azt járja körül, hogy nem megváltoztathatatlan, amit annak hiszünk. Segít kiszabadítani a csillogást a rárakódott szürkeség alól, segít kibogozni a fojtogató csomókat. Oldást ad arra, amit oldani kell, és segít új kötések létrehozásához. Ez a könyv mindenkinek szól. Annak is, aki éppen élete egy meddőnek érzett szakaszában jár, napjai gépiesen következnek egymás után, szürkének látja azt, amit tengerzöldnek, aranyszínűnek, pirosnak, hófehérnek kellene látnia. De annak sem haszontalan ezt a könyvet elolvasnia, később pedig újra meg újra visszalapozni kedves részekhez, aki úgy érzi, hogy sikeresen éli az életét, mosolyognak rá az emberek, a dolgok, vele csupa jó dolog történik. A könyv fejezetei azt bontják ki, hogyan lehet arra építeni, ami bennünk van, csak valami bénítja a működőképességét. …”

Filip Tamás  (József Attila-díjas költő)

Életre való – könyv termékről 2 értékelés

 1. Baka Erzsébet

  Pétert több évtizede ismerem, kollégám , kedves ismerősöm, szeretet teljes beszélgető partner, ha többet találkoznánk még akár barátok is lehetnénk… Mindig szívesen hallom a hangját és érdekel az élete, őszinte véleménye, jól esik az ő érdeklődése.

  Örömmel vettem hogy könyvet írt, leírta sok tapasztalatát, átadta szemléletét ebben a formában. Összeszedetten, végig gondoltan vezetett végig a számára értelmezett emberi kommunikáció útjain. Úgy olvastam, mintha egy jó előadást hallgatnék, vagy inkább egy krémes mellett beszélgetnénk egy kedves cukrászda teraszán.
  Kollégák vagyunk én a ” porondon állok” csak nincs nálam gitár, kevesebb a ritmus és a móka.

  Az emberi kommunikációt én is így látom, így élem, ezt tanítom, de nem tudtam ilyen frappánsan megfogalmazni.
  Használni fogom a hasonlatait, örömmel adom tovább ebben a formában, mert jobb , mint ahogy tettem eddig.
  Péter kifinomult érzékenysége az apró részletekben rejlő óriásokban, a pici árnyalatok megláttatása a figyelem, az odafordulás mintapéldája.

  Soha nem éreztem azt a társaságában, ha megkérdezi tőlem – ” Hogy vagy Bösath ? ” – ezt pusztán udvariasságból teszi.
  A könyvében is úgy ” szól hozzám”, hogy azt érzem FIGYEL RÁM ! 🙂

  Nagyon jól használható olvasmány, érdemes többször visszapapozni, kéznél tartani.

  Péter! Köszönöm ezt a kellemes, értékes ” beszélgetést”! Remélem hamarosan a krémest is megehetjük egy cukrászda teraszán…

 2. Zalaba Zsuzsa

  Az Életrevaló olyan, mint a lélekmasszázs… bemerészkedünk együtt a rengetegbe, a lélek erdejébe, bekukucskálunk az avar mögé s a nap felé fordítjuk arcunkat, önmagunkat, úgy rejtőzködünk árnyak álarcai mögött, hogy egy finom mozdulattal bármikor megszabadíthat, letépheti rólunk ezeket a szív, a törékenységünk felfedése, vállalása. Mikola Péter csodálatos lélekbúvár, a jelenlétbe terelget bennünket, ahonnan mi gyakran elkószálunk félelmeink, fájdalmaink mentén. A jelenlétben viszont érezhető(bb) a napsütés, a természet hangja, a szívdobogás, a (l)élek ereje… ez a könyv kincset ér. Finom gondolatokkal, finoman terelget. Önmagunk (szeretete) felé. Szeretnivaló, életrevaló tartalom.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Töltsd le INGYEN az Életre való című könyv első fejezetét!

Sikeresen megadtad az adataidat!

Valami hiba történt az adataid feldolgozása során. Kérlek, próbáld meg újra!

Mikola Péter az ezen az űrlapon megadott információkat a kapcsolattartáshoz használja fel.