A Nők életében működik csak igazán a „Jelenlét”. Ha valaki, akkor ők tudják igazán használni a Jelenlét-tréning megéléseit. A Nő-ség, nőiesség, annak befelé és a külvilág felé sugárzott minősége döntően befolyásolja a hölgyek önértékelését, belső világuknak a külső világgal való kapcsolódásait, hatásmechanizmusát, egészen bensőséges privát és mindennapi viszonyait.

Aki jól bánik érzéki tartalmával, annak jobban nyílnak a lehetőségek. A gyöngédség, az érezhető gondoskodási hajlam is csalogatja az erre fogékonyakat. Magával ragadó a harmónia, a természetesség, a játékosság a humor is.

Szeretetmágnes, kulcs az emberekhez.

Milyen fontos a jelenlét tartalma az anyaságban, vagy a konfliktusok megoldásában! Szelíd hatalom, érték, ősi tudomány. Nyílván nincs két ugyanolyan női lélek. Mást üzen, másként nyilvánul meg Tóth Gabi vagy Zséda, Borbás Marcsi, vagy Rubint Réka. Kinek ez, kinek az jön be. Másról szól a lényegük, más részünket érinti meg, vagy nem.

Lehet túl, vagy alulöltözött egy érzés.

Lehet száraz, érdes, melegítő, vagy szirupos is, amit a partner érez a megnyilvánulásunkból. A leves se az igazi, ha hiányzik belőle a fűszer, vagy éppen el van sózva. A „pont annyi”, ami ízletes! Nincs ez másként érezhető jelenlétünkkel sem. De, tudja-e használni mindenki ezt a rá jellemző egyediséget, ami szavakon túl is üzen róla? Segíti, vagy akadályozza? Van hozzá képessége saját harmóniája szolgálatában megélni?

Ha nő lennék, rögtön felmerülne bennem a kérdés: mit tudhat erről egy férfi, ráadásul egy olyan férfi, aki nem is ismer? A kérdés jogos.

Éveken keresztül dolgoztam modell növendékekkel két jó nevű modell-iskolában, ahol olyan játékokat találtam ki, amelyek előcsalogatták a lányok-fiúk olyan egyediségét, amilyenek szerettek lenni. Ez az ön-azonos egyediség vállalása működtette őket a kifutón, a kamerák előtt, és bevallásuk szerint sokuk magánéletét is áthangolták a „Jelenlét” órák. Mindannyian másként voltak szépek, természetesek. Mindenkiből mást hoztak ki a gyakorlatok. Élmény volt megtapasztalni.

A tréning, vegyes csoportokban működik a legjobban. A férfiak jelenlétében árnyaltabban és szuggesztívabban működnek a női, férfi minőség megnyilvánulásai.

Ezekben a játékokban többek között vonzó, távolító, szelídítő, lélekkel melegítő gyakorlatok voltak. Mindenki másként játszotta, élte ugyanazt a feladatot, miközben sajátos megélései voltak saját érzéseiről, a partner, játszótárs róla tükröződéseiről.

Miről is szól a „Jelenlét-tréning”? Játékokban megtalált érzésekről, lényegekről, megélésekről. Az ön-azonos kisugárzás érezhető felhangolásáról. A szavakon túli kommunikációs technikák elsajátításáról.

Azok jelentkezését várom, akik szívesen vesznek részt, „érezni és éreztetni”, „szórakoztató és bensőséges”, együttműködő játékokban! Akiknek, van kíváncsisága és szándéka, a ritkán használt, szavakon túli, kommunikációs képességeit újra felfedezni, kipróbálni, fejleszteni.
Senki nem tud emberi minősége alatt vagy felett teljesíteni. Saját adottságaid a lehetőségeid, de korlátaid is!

Töltsd le INGYEN az Életre való című könyv első fejezetét!

Sikeresen megadtad az adataidat!

Valami hiba történt az adataid feldolgozása során. Kérlek, próbáld meg újra!

Mikola Péter az ezen az űrlapon megadott információkat a kapcsolattartáshoz használja fel.