Csak férfiaknak

Sármos vagy férfiatlan, ha egy férfi ért és beszél az érezni és éreztetni kommunikáció nonverbális nyelvén? 
Érzi partnere finom rezdüléseit és tud is rá árnyaltan reagálni. Önmaga minősége szuggesztívebbé, önazonosan érezhetővé válik, ami, már szavait megelőzően előhangolja partnereit a hozzá viszonyuláshoz. Hitelesen, önmaga minőségével teremt atmoszférát az elfogadáshoz . A harmónia, természetesség, eredetiség érezhető, feltűnés nélkül is feltűnő, inspiráció az élet magán és szakmai területén egyaránt. Ha ilyen vagy, szeretnek a társaságodban lenni az emberek, kedvesebbek, együttműködőbbek. Ami belőled árad arra reagálnak tudattalanul.

Egyik titka a vonzásnak

Gondolom megtapasztaltad már, hogy azok a férfiak vonzóak a nők számára, akiknek érezhető kisugárzásuk hatására igazán NŐ-nek érzik magukat. Az ilyen férfijelenlét inspirálja, hogy a nő olyan női énjét élje, amilyen legjobban szeretett lenni. Ettől megszépül. Talán ez az érzés az egyik titka a vonzásnak és a boldog házasságnak is. Nem ajánlom ezt megjátszani , de érdemes rá felhangolódni! Lényegi különbség.
 A kisugárzásod közelít vagy távolít, vonz, vagy taszít. Robin Williams vagy Cserhalmi György, Csányi Sándor sem férfiszépségükkel dobogtatták meg a női szíveket, hanem a női érzékek receptoraira ható kisugárzásukkal. Így ír erről Karinthy Frigyes: „Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, amennyire nő az, aki bejött a szobába.” Tudjuk, éreztük sokszor, hogy ez fordítva is így igaz. Így választunk partnert, barátot vagy üzletfelet is. Tudatalatti benyomásoktól előhangolva dőlhetnek el életreszóló lehetőségeink, boldogító párkapcsolataink, sikeres üzleti tárgyalásaink, és munkalehetőségeink. Ha megnyerő, természetes, hiteles kisugárzásod, lehet az ember-mágnes vagy akár a mérleg nyelve a döntő pillanatban.
A kommunikáció több mint 90%-a nem tudatos. A megérzés, fel- vagy lehangolja az érdeklődést, a szimpátiát, az együttműködő szándékot. Egy perc alatt döntő nüánszokban kerülhetsz ki győztesen vagy vesztesen, életed, lehetőségeid eldöntő helyzetekben.

Rajtad múlik a vonzás vagy taszítás

Úgy vettem észre, vesztes, a túl erőszakos, a túl direkt (szándékolt előnyökért), vagy túlöltöztetett hiú fellépő, a természetes, önazonos kiegyensúlyozott nem egy célra görcsölő kisugárzással szemben. A halovány kisugárzás pedig nem vonz, csábít, hanem láthatatlan marad úgy privát, mint szakmai helyzetekben. Fontos hozzá tennem: Senki nem teljesíthet emberi minősége alatt vagy felett!

Ha felkeltette az érdeklődésed a téma, szeretnél többet róla, iratkozz fel hírlevelemre! Tanuld meg, hogyan tudod működtetni szavakon túli jelenléted! Éld tudatosabban, érezni és éreztetni kommunikációd alvó lehetőségeit!

Töltsd le INGYEN az Életre való című könyv első fejezetét!

Sikeresen megadtad az adataidat!

Valami hiba történt az adataid feldolgozása során. Kérlek, próbáld meg újra!

Mikola Péter az ezen az űrlapon megadott információkat a kapcsolattartáshoz használja fel.