Finomra hangolva

Mikola Péter Emberhangoló jelenlét-tréningje
Jelentkezem a tréningre

Végiggondoltad már, hogy kisugárzásod 

a kezdeményezője a veled történteknek?

Kommunikációd 90%-a tudattalan. Érezhető, előhangoló kisugárzásodtól dőlnek el nagyrészt egész életedre kiható lehetőségeid!

Vonzó vagy-e mások számára, lesz-e barátság, párkapcsolat egy személyes találkozásból? Tudsz-e élni a pillanat lehetőségével? Összejön-e életed állása, üzlete, amibe minden befektetett tudásod, tapasztalatod ráfordítása készül megtérülni? Mit vált ki az, ahogy a kialakult helyzetet kezeled? Itt dől el nagyban, esélyeid beteljesednek-e!

Ugye, megérzed, ha a vágy tüze lobban a partneredben, de azt is, ha nem alkalmas a pillanat tűzrakásra? Megérzed, ha kiszáradt, elvirágzott egy kapcsolat. Megérzed, ha hamis, őszintétlen, élettelen egy mondat, egy nézés, egy érintés, ha bízhatsz valakiben, és ha nem. Mert ott van igazi tartalmuk a jelenlétében.

Ezek a megérzések befolyásolják válaszreakcióid és azok a további történéseket. Mert ezek a tudattalan programozások döntően irányítanak minket.

Felhangolható-e igazi, érezhető sugárzó jelenléted? Hogy működtetheted sorsfordítóan „érezni és éreztetni” kommunikációd, ami megváltoztathatja kapcsolati és szakmai lehetőségeid? Hogyan tudsz feltűnősködés nélkül is látszani? Hogyan lehetsz passzivitásodban is aktív? Hogy fordíthatod javadra a jelenlét-kommunikációt? Hogyan változhat  automatizmussá ez a tudatos tudatalatti?

 

Gondolkoztál már azon, mitől működik

a vonzás, a sárm és az érzékiség?

 

Mi az a valami, amitől az egyiknek sikerül, a másiknak nem? Van titok? S ha van, mi az?

Tanulható a tudatalattira ható személyes varázs? Mitől működik a szimpátia, a spontán együttműködési szándék? Jól használod ebben a saját lehetőségeid? Igazi emberi minőségeid, vagy elfojtásaid, rögzült megfeleléseid, rutinjaid táplálják jelenléted (kisugárzásod)?

Ez hogyan működteti a világ viszonyát Hozzád?

 

Miként lehet egy jelenlét rejtőzködő, vonzó, érintő, szelídítő, gyógyító, áradó, kezdeményező, inspiráló? Vágykeltő, távolságtartó, számonkérő, elutasító, erőszakos vagy lehengerlő?

Melyik hová vezet?

Ha ezek a kérdések felkeltették a figyelmed, jó helyen jársz.

Újabb kérdéseket, valamint válaszokat, megoldásokat kaphatsz a Finomra hangolva – Emberhangoló Jelenlét-tréning játékaiban, megéléseiben.

Szeretettel várlak az Emberhangoló jelenlét-tréningen!

Jelentkezem a tréningre

Helyszín

Budapest

}

Időpont

2024. október 12-13.

Részvételi díj

34.000 Ft/fő

(2 nap, 2 x 6 óra)

 

Létszám

Max. 20 fő

A helyed a részvételi díj kiegyenlítésével tudod bebiztosítani.

Kérj tréningértesítőt!
A tréning minimum 12 fő jelentkezése esetén indul.
Érdeklődni a 30/9162036 telefonszámon vagy a mikola.jatszotars@gmail.com email címen lehet.

Mit mondanak, akik már részt vettek az Emberhangoló jelenlét tréningen?

„Ez a tréning nem arról szól, hogy örülj a mának, a mostnak, a pillanatnak, hanem arról, hogy hogyan tudod szavak nélkül is megmutatni az érzéseid, szavak nélkül felvidítani a másikat, szavak nélkül elmondani azt, ami épp benned van.
Felemelő érzés volt megtapasztalni azt, hogy szavak nélkül is értenek. Azt, hogy mit tehetek másképp. Azt, hogy néha csak pár másodpercen múlik a siker, és most már azt is tudom, mikor nem szabad feladnom a mosolygást, a játékosságot, a belső örömöt ahhoz, hogy ne a másik vigyen engem magával a rossz érzésekbe, hanem én hozzam őt magammal a jóba. Sőt, azt is megértettem a játékok során, hogy hogyan tudom én magam élvezni a pillanatot.
A tréning csupa játék,ahol biztonságos, elfogadó közegben élheted át, hogyan hatnak az érzések, a szavak, mozdulatok és mimika nélkül. Érzed, hogy hív? Akkor jelentkezz most, nem fogod megbánni!”

 

Széles Anikó

„Ajánlom mindenkinek:
– aki érzi, hogy jelenléte hatással van környezetére, de nem tudja, miért és hogyan tudná azt pozitívan irányítani;
– aki a benne rejlő belső énjének erejét szeretné felfedezni, és megtudni, miként segítheti saját maga és környezete mindennapjait, és miként töltődnek újra ettől azok a kimerült energiaraktárak;
– aki fontosnak tartja és szeretné elsajátítani az első benyomás, megjelenés pozitív élményét;
– aki rátalált már az igazira és eddig nem sikerült tudatnia vele, hogy számára is Ő az igazi – ráadásul szavak nélkül.”

 

Tóth József

Mikor, hol lesz a tréning és mennyibe kerül a részvétel?

Azaz: a fontos információk még egyszer.

Helyszín

Budapest

}

Időpont

2024. október 12-13.

Részvételi díj

34.000 Ft/fő

(2 nap, 2 x 6 óra)

 

Létszám

Max. 20 fő

A helyed a részvételi díj kiegyenlítésével tudod bebiztosítani.

Kérj tréningértesítőt!
A tréning minimum 12 fő jelentkezése esetén indul.
Érdeklődni a 30/9162036 telefonszámon vagy a mikola.jatszotars@gmail.com email címen lehet.

Mi történik, miután jelentkeztél a Finomra hangolva – Emberhangoló jelenlét-tréningre?

 

Kapsz tőlem egy visszaigazoló e-mailt, benne a fizetési adatokkal. Fizetési határidő 5 nap.

A jelentkezés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II. 5.) Kormányrendelet hatálya alátartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott jelentkezéstől a jelentkező 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Elállási szándékodat a jelentkezéstől számított 5 napon belül e-mailben jelezheted: mikola.jelenlet@gmail.com.

A szerződést a jelentkezési űrlap kitöltésével és a „Jelentkezem!” gomb megnyomásával a Gyerekszoba Kiadó Bt.-vel kötöd (1213 Budapest, Berek u. 15/c). A jelentkezés után azonnal visszajelzést küldök az adataidról, valamint elküldöm a fizetési információkat.

A részvételi díjról szóló számlát a tréningen kapod meg.

Töltsd le INGYEN az Életre való című könyv első fejezetét!

Sikeresen megadtad az adataidat!

Valami hiba történt az adataid feldolgozása során. Kérlek, próbáld meg újra!

Mikola Péter az ezen az űrlapon megadott információkat a kapcsolattartáshoz használja fel.